PRINCIP RADA

Zašto je dobra cirkulacija važna?

Dobro zdravlje i aktivan stil života zahtevaju dobru cirkulaciju. Ćelije našeg tela zavise od dobre cirkulacije krvi, koja treba da isporuči kiseonik i hranljive materije do njih, i da ukloni ugljen dioksid i štetne materije iz našeg organizma. Ako imate lošu cirkulaciju, zbog starosti, sedelačkog načina života, bolesti ili invalidnosti, simptomi mogu uticati na vase zdravlje i sprečiti vas da radite stvari koje volite.

Zdrava cirkulacija nogu - vaše drugo srce

Mišići nogu su ono što zovemo “drugo srce” i oni čine pametan, i vrlo uspešan sistem za pomoć pumpanja krvi u telu. Radeći suprotno sili gravitacije, vaši mišići nogu konstantno guraju krv kroz jednosmerne valvule u venama kroz noge do srca I nazad.

Kako Venio Ultra funkcioniše?

Venio Ultra aktivira drugo srce primenom Elektro- stimulacije mišića (EMS) na nogama kroz dve terapeutske papuče. EMS čini da se stopala i mišići listova kontrahuju i opuštaju i tako pospešuje pumpanje krvi. Stoga krv odmah kreće kroz vene u nogama do srca I natrag.

Kako funkcionišu Venio Pulse talasi?

Novi specijalno dizajnirani Venio Pulse talasi su naš najnoviji napredak u načinu poboljšanja cirkulacije krvi. Oni daju duži talas stimulacije i dužu pauzu između sledećeg talasa. Ako zamislite da su vaši mišići nogu nalik sunđeru potopljenom u vodi. Kada stisnete sunđer voda se istisne, a kad pustite sunđer ponovo se napuni. Ako stiskate i puštate sunđer brzo, ograničena količina vode dospeva u sunđer. Ovo je slično kao kod mišića u nogama. Ako nema dovoljno vremena da krv dospe u venu pre sledeće mišićne kontrakcije, onda se ograničava količina krvi koja protiče kroz noge. Venio Ultra pravi duže pauze da dozvoli većoj količini krvi da se kreće kroz noge pre nego što usledi sledeća kontrakcija.

Kakvi se rezultati mogu očekivati?

Venio Ultra je razvijen i testiran od strane doktora i elektroinženjera . To je jedini uređaj ove vrste koji dokazano:

Smanjuje oticanje udonjem delu nogu i stopalima Ublažava bol i nelagodnost Pospešuje cirkulaciju Pomaže kod hladnih nogu

Povećava kiseonik u krvi u donjem delu nogu da pomogne brži oporavak od neaktivnosti †.

† Kod zdravih ljudi